Menorca Talaiòtica - Torre den Galmés

Menorca Talaiòtica – Torre den Galmés

 

A l’illa de Menorca hi ha un tresor arqueològic que ens transporta a l’antiga història de la regió: el poblat talaiòtic de Torre d’en Galmés. Aquest indret, amb les seves imponents torres de pedra i estructures ben conservades, ofereix una finestra única a la cultura talaiòtica que va florir a les Illes Balears durant l’Edat del Bronze i l’Edat del Ferro.

El poblat talaiòtic de Torre d’en Galmés data del voltant del 1400 aC. i s’estén per una àmplia àrea, revelant una xarxa de vivendes, torres defensives i estructures cerimonials. Aquest període històric a Menorca és conegut per la presència dels talaiots, torres de pedra monumentals que s’erigeixen com a testimonis muts de l’habilitat arquitectònica de l’antiga civilització.

TORRE DEN GALMES - Miramar Rent a Car Menorca

Arquitectura de Torre den Galmés

 

El lloc compta amb diverses estructures, des de les esmentades torres talaiòtiques fins a habitatges circulars i rectangulars. Les torres, algunes de les quals arriben a altures notables, s’utilitzaven amb fins defensius i, possiblement, cerimonials. La disposició acurada de les construccions suggereix una planificació urbana avançada per a l’època.

 

Ús i significat

 

La funció exacta de Torre d’en Galmés continua sent un misteri en molts aspectes, però els arqueòlegs creuen que aquest indret tenia propòsits tant residencials com cerimonials. Algunes teories suggereixen que les torres podrien haver estat utilitzades per a la vigilància, mentre que altres apunten a rituals religiosos i activitats comunitàries.

Acceptem que es facin reserves a la web per a les oficines de Calan Bosch i Port de Maó.

Les nostres oficines de lloguer de cotxes a Menorca

 

Cotxes de lloguer a Cala’n Forcat – Menorca

 

Cotxes de lloguer a Ciutadella – Menorca

 

Cotxes de lloguer a Ciutadella – Menorca

 

Cotxes de lloguer a Arenal den Castell – Menorca

 

Lloga els millors vehicles a Menorca al millor preu.

Acceptem que es facin reserves a través de la web per a les oficines de Cala’n Bosch i el Port de Maó.

Menorca Talaiòtica – Necrópolis de Cala Morell