Com anar a la platja de Son Saura

Descobreix la meravellosa platja de Son Saura, un paradís del sud de Menorca.

 

L’illa de Menorca acull un tresor natural a cada racó, i la platja de Son Saura, ubicada a la costa sud, és un exemple perfecte de la bellesa que aquesta illa mediterrània té per oferir. Amb aigües cristal·lines, sorra daurada i un entorn natural inigualable, aquesta platja és una destinació imprescindible per als amants del sol, el mar i la tranquil·litat.

Son Saura es presenta com una platja de somni, en aquesta zona de la costa, la natura ha creat un enclavament únic format per la interacció del mar i la terra. En arribar a la costa, l’aigua dóna vida a dues magnífiques platges: Platja des Banyuls, mirant cap a l’oest, i Arenal de Son Saura, estenent-se cap a l’est. Aquestes dues platges estan dividides per una formació rocosa que s’assembla a una falca, creant un paisatge singular i pintoresc.

El llit marí de Son Saura és sorrenc i suau, cosa que la converteix en un lloc perfecte per bussejar i explorar la vida marina.

.

Cómo llegar a la playa de Son Saura

Fotos: http://minorquevacances.fr/

Per què et recomanem visitar Son Saura:

 

Algunes de les característiques més importants són:

  • Escapada de somni: Son Saura és el lloc ideal per relaxar-se i escapar de l’estrès diari. El seu entorn natural i tranquil permet gaudir de moments de pau i de desconnexió.
  • Aigües Transparents: Les aigües de Son Saura són tan clares que et convidaran a submergir-te i explorar el món submarí. Si ets amant de l’snorkel, aquí trobaràs un autèntic paradís.
  • Paisatge Fotogràfic: Les postes de sol a Son Saura són espectaculars. La combinació de la platja, el mar i el bosc de pins crea un escenari perfecte per capturar moments inoblidables en imatges.
  • Aigües poc profundes i calmades: cosa que la fa ideal per nedar amb nens i gaudir en família.

Com arribar a la platja de Son Saura amb cotxe:

 

Arribar a Son Saura amb cotxe és senzill i et permetrà explorar Menorca al teu ritme.

  • Des de Ciutadella, agafar el Camí de Sant Joan de Missa per la Ronda Sud de Ciutadella ME-24, i seguir les indicacions dels cartells Son Saura durant uns 12 km. aproximadament.
  • Un cop arribis a la platja, trobaràs una zona d’aparcament on podràs deixar el teu vehicle de manera segura i còmoda.
  • Des d’allà, només hauràs de caminar uns quants minuts per arribar a la costa i començar a gaudir de tot allò que Son Saura té per oferir.

Per què llogar un cotxe per visitar la platja de Son Saura i molts altres llocs de Menorca.

 

En triar un cotxe de lloguer, podràs planificar la teva visita a Son Saura al teu ritme i preferències. Tindràs tota la llibertat de determinar quan començar i acabar el teu viatge. Tot i que el transport públic ofereix rutes amb autobús que connecten diverses àrees a Menorca, aquestes no inclouen la majoria de les platges naturals i cales aïllades, ni tampoc molts altres llocs d’interès. Per tant, llogar un vehicle a Menorca es converteix en una opció altament aconsellable si voleu aprofitar al màxim el vostre temps i descobrir tots els racons de l’illa.

A Miramar Rent a Car disposem d’una àmplia flota de vehicles de lloguer, renovada periòdicament, perquè puguis triar el que millor s’adapti a les teves necessitats. Tenim oficines a Calan Forcat, Ciutadella, Son Xoriguer, Arenal den Castell y Maó.

Acceptem que es facin reserves a la web per a les oficines de Calan Bosch i Port de Maó.

Les nostres oficines de cotxes de lloguer a Menorca

 

Cotxes de lloguer a Cala’n Forcat – Menorca

 

Cotxes de lloguer a Ciutadella – Menorca

 

Cotxes de lloguer a Ciutadella – Menorca

 

Cotxes de lloguer a Arenal den Castell – Menorca

 

Lloguer dels millors vehicles a Menorca al millor preu

Acceptem que es facin reserves a la web per a les oficines de Calan Bosch i Port de Maó.