Com anar a la platja de Cala Turqueta

Cala Turqueta, un paradís d´aigua turquesa i naturalesa intacta.

 

Si hi ha una destinació que personifica la serenitat i la bellesa natural, és la mediterrània illa de Menorca. Entre els seus tresors ocults hi ha l’espectacular platja de Cala Turqueta, un racó paradisíac que et robarà l’alè des del moment que posis un peu a les sorres daurades.

Cala Turqueta és un autèntic regal de la natura, caracteritzat per les aigües d’un blau turquesa tan intens que semblen tretes d’un somni. La seva sorra fina i blanca crea un contrast suau amb l’intens color del mar, creant un paisatge idíl·lic que sembla tret d’una postal. Envoltada de penya-segats coberts de vegetació mediterrània, la platja ofereix un ambient de tranquil·litat i privadesa que la converteix en un lloc perfecte per desconnectar i relaxar-se.

Com anar a la platja de Cala Turqueta

Per què us recomanem visitar Cala Turqueta:

 

Hi ha innombrables raons per les quals Cala a Turqueta és una parada obligatòria a la teva visita a Menorca:

Aigua Transparent: L’aigua cristal·lina i de tons turquesa de la cala és ideal per nedar, bussejar i explorar el fascinant món marí que acull..

Platja de Postal: Les sorres daurades i l’impressionant contrast amb el mar creen una imatge digna de postal que no et voldràs perdre.

Paisaje Serè: Envoltada de vegetació i penya-segats, la platja ofereix un entorn tranquil i relaxant, perfecte per gaudir de la natura en la màxima expressió.

Fotografía Inoblidable: Cada racó de Cala Turqueta és digne d´una fotografia espectacular que capturarà per sempre l´essència de la teva visita.

Com arribar a la platja de Cala Turqueta amb cotxe:

 

L’accessibilitat a Cala Turqueta és una de les raons per les quals ha esdevingut una joia tan preuada. Segueix aquests passos per arribar a aquesta meravella costanera:

  • Des de Ciutadella: Dirigeix-te a l’oest des de Ciutadella per la carretera ME-24. 
  • Senyals Indicatius: Accedeix al Camí de Sant Joan de Missa, i segueix els senyals que indiquen “Cala Turqueta” a mesura que avances per la carretera.
  • Aparcament: Al lloc d’arribada trobareu un aparcament on podreu deixar el vostre cotxe.
  • Sendera Escènica: Des de l’aparcament, segueix un curt corriol que et portarà a la platja. El camí us brindarà vistes panoràmiques dels voltants.

Per què llogar un cotxe per visitar Cala Turqueta i molts altres indrets de Menorca.

 

En optar per un vehicle de lloguer, tindràs completa llibertat per organitzar la teva visita a la platja de Cala Turqueta segons el teu ritme i preferències. Tot i que el sistema de transport públic disposa d’autobusos que connecten diferents localitats i zones urbanes a Menorca, aquestes rutes no abasten la majoria de les platges naturals i cales apartades, així com altres llocs d’interès. Per això l’opció de llogar un cotxe a Menorca es converteix en una elecció altament recomanada si vols optimitzar el teu temps i explorar tots els racons de l’illa.

A Miramar Rent a Car disposem d’una àmplia flota de cotxes de alquiler, renovada periòdicament, perquè puguis triar el que millor s’adapti a les teves necessitats. Tenim oficines a Calan Forcat, Ciutadella, Son Xoriguer, Arenal den Castell y Maó.

Acceptem que es facin reserves a la web per a les oficines de Calan Bosch i Port de Maó.

Les nostres oficines de cotxes de lloguer a Menorca

 

Cotxes de lloguer a Cala’n Forcat – Menorca

 

Cotxes de lloguer a Ciutadella – Menorca

 

Cotxes de lloguer a Ciutadella – Menorca

 

Cotxes de lloguer a Arenal den Castell – Menorca

 

Lloga els millors vehicles a Menorca al millor preu.

Acceptem que es facin reserves a través de la web per a les oficines de Cala’n Bosch i el Port de Maó.