Cómo llegar a la playa de Cala Mitjana Menorca

Descobreix la meravellosa cala mitjana: un racó de somni a Menorca.

 

Menorca, la tranquil·la illa del Mediterrani, acull una sèrie de tresors naturals, i la Cala Mitjana és un dels més impressionants. Aquesta bonica platja, ubicada a la costa sud de l’illa, és una destinació imperdible per als que busquen la serenitat i la bellesa en la màxima expressió.

En aquest article, us convidem a explorar les característiques que fan que la Cala Mitjana sigui tan especial, per què és recomanable visitar-la i com arribar-hi amb cotxe.

.

Descubre la Maravillosa Cala Mitjana: Un Rincón de Ensueño en Menorca.

Per què et recomanem visitar Cala Mitjana:

 

  • Aigües Turqueses i Arena Blanca

Cala Mitjana és coneguda per les seves aigües cristal·lines i sorra suau, cosa que la converteix en un lloc ideal per gaudir d’un refrescant bany i prendre el sol. L’aigua de la cala és d’un color turquesa impressionant, cosa que la fa perfecta per al busseig i el snorkel.

  • Entorn Natural Intacte

A diferència d´algunes platges més concorregudes, la Cala Mitjana es troba en un entorn natural pràcticament verge. El paisatge que l’envolta és ple de pins, matolls i penya-segats, cosa que crea una atmosfera tranquil·la i relaxant.

  • Accés Restringit

La Cala té accés restringit per a vehicles, cosa que contribueix al seu ambient tranquil. Pots accedir a la platja amb cotxe només fins al pàrquing habilitat a l’arribada de Cala Galdana, i després hauràs de caminar poca distància que es converteix en un sensacional passeig entre la natura de l’entorn. Això ajuda a preservar la bellesa natural del lloc.

  • Senderisme

Si sou uns amants de la natura, us encantarà saber que la Cala Mitjana és el punt de partida per a una caminada escènica al llarg del Camí de Cavalls, un antic sender que envolta l’illa. Des d’aquí, podeu explorar encara més la bellesa de Menorca, visitant les platges que van a continuació de Cala Mitjana, que són la platja de Trebaluger, Cala Fustam i Cala Escorxada.

  • Pau i Tranquilitat

Si busques escapar de l’enrenou i l’enrenou, Cala Mitjana és el lloc perfecte per trobar pau i tranquilitat. És un oasi de serenitat on et pots relaxar i desconnectar.

  • Natura en Estat pur

Aquesta platja és un exemple de la bellesa natural de Menorca sense alteracions. És un recordatori de com és d’important cuidar i protegir aquests espais.

  • Esports aquàtics

Si t’agraden els esports aquàtics, trobaràs oportunitats per al busseig i l’snorkel a les aigües cristal·lines de la cala, que té multitud de racons d’extraordinària bellesa on submergir-te.

 

Cala Mitjana és un racó de somni a Menorca que combina bellesa natural, tranquil·litat i aigües cristal·lines . Si esteu planejant un viatge a aquesta bonica illa, assegureu-vos d’incloure la Cala Mitjana al vostre itinerari per experimentar l’autèntica màgia de Menorca en la seva forma més pura.

Com arribar a la platja de Cala Mitjana amb cotxe:

 

L’accessibilitat a Cala Mitjana és força senzilla:

  • Des de Ciutadella: Adreceu-vos cap a l’est en direcció a la carretera ME-1.
  • Després, segueix la carretera ME-1 fins que vegis senyals que indiquen la Cala Mitjana. Gira a la dreta i segueix les indicacions.
  • Arribaràs a un aparcament on podràs deixar el cotxe. Des d’aquí segueix el sender marcat que et portarà a la platja. El trajecte a peu és curt i ofereix vista panoràmica sobre la costa.

Per què llogar un cotxe per visitar Cala Mitjana i altres platges i cales de Menorca.

 

En optar pel lloguer d’un vehicle, estaràs atorgant-te la llibertat de dissenyar la teva escapada a la bonica Cala Mitjana o qualsevol altre lloc de Menorca segons els teus desitjos i necessitats. El teu viatge serà completament al teu ritme, permetent triar quan emprendre i concloure les teves exploracions. Tot i que Menorca ofereix un sistema de transport públic amb rutes d’autobús que connecten diversos punts de l’illa, aquestes rutes solen passar per alt les platges verges i altres tresors amagats. Per aquesta raó, llogar un vehicle a Menorca es converteix en una elecció altament recomanada si desitges aprofitar al màxim la teva estada i descobrir tots els racons i meravelles que aquesta illa té per oferir..

A Miramar Rent a Car disposem d’una àmplia flota de cotxes de alquiler, renovada periòdicament, perquè puguis triar el que millor s’adapti a les teves necessitats. Tenim oficines a Calan Forcat, Ciutadella, Son Xoriguer, Arenal den Castell y Maó.

Acceptem que es facin reserves a la web per a les oficines de Calan Bosch i Port de Maó.

Les nostres oficines de lloguer de cotxes a Menorca

 

Cotxes de lloguer a Cala’n Forcat – Menorca

 

Cotxes de lloguer a Ciutadella – Menorca

 

Cotxes de lloguer a Ciutadella – Menorca

 

Cotxes de lloguer a Arenal den Castell – Menorca

 

Lloga els millors vehicles a Menorca al millor preu.

Acceptem que es facin reserves a través de la web per a les oficines de Cala’n Bosch i el Port de Maó.